Lamor del capita gavina

Lamor del capita gavina.

Editorial:
METEORA
Año de edición:
Materia
Aventura
ISBN:
978-84-945428-3-1
Páginas:
240
Colección:
PAPERS DE FORTUNA
19,00 €
IVA incluido
En stock 24/48 h
Añadir a la cesta

Joan Gavina és un jove menorquí nascut el 1755 a Ciutadella, al si dÆuna família de pescadors. Per salvar la seva germana dÆuna violació, Joan mata un lletrat francès, fet que lÆempeny a fugir i a convertir la seva vida en un atzar que el portarà, després de ser captiu en un vaixell pirata berber, a estudiar nàutica a Barcelona i a servir lÆarmada anglesa per la Mediterrània.

Gran navegant, Joan Gavina travessarà lÆAtlàntic i sÆenrolarà a lÆexèrcit nord-americà en la guerra dÆIndependència de les colònies, i, posteriorment, en les lluites amb els indis.

A Menorca, però, Joan hi ha deixat el seu amor, Àgueda, una noia a qui casen amb Felip de Galba, terratinent amb plantacions a Carolina del Sud. En terres americanes els amants lluiten per retrobar-se quan els Galba es traslladen a Charles Town.

-L'amor del capità Gavina- té tots els ingredients de la novel·la dÆaventures. Inspirada en la vida de Jordi Farragut, pare del primer almirall dels Estats Units, David Glasgow Farragut, lÆautor sÆha pres llicències i ha recreat la figura de lÆheroi ciutadellenc, mai estudiada amb prou atenció, fins a convertir-la en un arquetip de la lluita per lÆamor i la llibertat.