Lilla sense temps

Lilla sense temps.

Editorial:
METEORA
Año de edición:
Materia
Ficcion moderna y contemporanea
ISBN:
978-84-944547-0-7
Páginas:
224
Colección:
PAPERS DE FORTUNA
18,00 €
IVA incluido
Pedido a proveedor

Júlia Cases, una escriptora i periodista de prop de cinquanta anys, espera a lÆaeroport un vol per anar a Menorca perquè una coneguda seva, Fina Torres, li ha comunicat que una anciana de 91 anys, Marialluïsa, ha estat assassinada: li han clavat unes estisores al cap. Júlia no comprèn ben bé el perquè de la crida de Fina, però sembla prendre sentit quan Fina Torres insisteix en la necessitat de la presència de Júlia a Ciutadella, ja que li caldria conèixer una informació molt important referent a la seva família que sens dubte li hauria dÆinteressar.

Mentre a Ciutadella els agents de policia, enviats a lÆilla especialment per al cas, i la premsa miren dÆaclarir els fets i assenyalar-ne els responsables, Júlia Cases fa repàs dÆun passat personal que el seu retorn a lÆilla ha fet despertar dÆuna enganyosa letargia.

-LÆilla sense temps- és una obra amb els elements bàsics dÆuna narració policíaca que afegeix una anàlisi social clarivident del temps que ens toca viure i dibuixa uns personatges captivadors per als amants de qualsevol gènere de novel·la.